top of page

Sissi Bours

Zaakvoerder

Time-Out Apartments

Email:

52ea305c-8605-4f6d-8230-2a2ea6ed15c9.JPG

Onze gasten een heerlijke Time-Out bezorgen

Na een intensief renovatieproject dat enkele jaren in beslag nam verwelkomen Sissi en haar gezin je sinds begin 2020 in hun 5 trendy ingerichte vakantie appartementen. Time Out Apartments ligt in het hartje van het landelijke Zussen, vlakbij Kanne en Maastricht. Dé ideale uitvalsbasis om de gastvrije Limburgse streek te verkennen.

Iedereen die even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur wordt hier verrast en verwend met een heerlijke 'Time-Out'. Naast vakantiegangers verwelkomen zij ook een zakelijk publiek.

Elk appartement is voorzien van alle comfort: prachtige keuken, kingsize boxsprings om zalig in weg te dromen, een flatscreen om te gamen, bingewatchen of om te werken, gratis wifi, gezellig terras om te chillen met een lekker glaasje, voldoende parking vlakbij de deur ...

Kortom het is hier heerlijk vertoeven!

De naam van het project Time Out Apartments werd door hen zelf bedacht. Voor de visuele uitstraling deden ze een beroep op Branding Factory.

Buiten de lijntjes

Visuele uitstraling - 2020

Schermafbeelding 2021-07-27 om 14.09.43.png

Tijdens een intake gesprek polste Chantal naar onze verwachtingen en het verhaal dat we met ons project Time Out Apartments wilden brengen.

Ze lichtte haar werkwijze op een heldere manier toe en ging daarna aan de slag met het ontwerp van een passend logo. We kregen hierbij alle ruimte om suggesties te doen en de gewenste aanpassingen werden uitgevoerd. Het proces resulteerde in een stijlvol beeldmerk dat helemaal de sfeer uitstraalde die we in gedachten hadden.

Hierna werd er ook een catchy welkomstfiche ontworpen die onze gasten voorziet van alle praktische info en een uitnodigende flyer voor onze B2B connecties.

Aangezien we graag 'buiten de lijntjes kleuren' wilden we dit gevoel ook doortrekken in onze visual branding.

Er werd creatief gespeeld met toffe quotes, hippe lettertypes en een stoer kleurenpalet zodat het plaatje helemaal klopte.

Schermafbeelding 2022-05-18 om 17.03.46.png

Een herkenbaar gezicht

Samen met Branding Factory hebben we onze zaak een herkenbaar gezicht gegeven.

De look and feel die we wilden is perfect vertaald

in een stijlvol logo en werd consistent toegepast in al onze verdere communicatie.

Wij bevelen Branding Factory dan ook graag aan andere ondernemers aan

die op een professionele en betrokken manier met hun identiteit aan de slag willen gaan.

www.timeoutapartments.be

Schermafbeelding 2022-05-18 om 16.46.35.png
Schermafbeelding 2021-07-27 om 14.09.43.png
Schermafbeelding 2022-05-18 om 16.46.56.png
bottom of page