top of page

Caroline Boogaerts

zaakvoerder 

Caro B Handmade

Schermafbeelding 2021-07-26 om 15.31.13.png

Kwaliteitsvolle babycreaties op maat

Caroline B startte haar eigen merknaam Caro B Handmade in 2013. Het label ontstond vanuit een passie voor naaien en handgemaakte artikelen. Een hobby waar ze ontzettend veel energie uithaalt en die ze graag deelt met andere mensen. Van carnavalskostuums, cocktailjurken tot babyspullen op maat, maatwerk is haar handelsmerk.

Sinds een babyboom binnen haar vriendenkring in 2017 maakte ze kennis met de wondere wereld van babyspullen. Op vraag naaide ze met plezier babyslaapzakken aangepast aan het seizoen of gepersonaliseerde slabbetjes. Het was het begin van eigen babycreaties. Toen ze in 2018 zelf mama werd van lieve dochter Amélie, besloot ze om zelf een hele babyuitzet te maken. Een uitzet volledig op maat en vervaardigd uit hoogstaande en kwaliteitsvolle stoffen.

De vraag naar handgemaakte babyartikelen nam vanaf toen enorm toe. Via mond aan mondreclame kwamen mensen bij Caroline terecht. In volle coronacrisis besloot ze om een stap verder te gaan en haar droom waar te maken. Met een goed businessplan onder de arm en de steun van haar man Geert, opende ze in juli 2020 haar eigen webshop ‘Caro B Handmade’.

Visuele identiteit

Visuele identiteit - 2019

Branding Factory ontwikkelde een stijlvol logo voor mijn zaak.

Speels, frivool en met een dromerige toets ...  

De essentials van mijn merk Caro B Handmade werden er op subtiele wijze in verwerkt.

Door het logo, de basiskleuren, patronen en andere elementen allemaal op mekaar af te stemmen kreeg mijn merk een herkenbare uitstraling die ik laat terugkomen in al mijn overige communicatie via social media etc.

BF_instapost#4_logoCaro.jpg

Verrast

Ik was verrast door de persoonlijke aanpak van Branding Factory.

Chantal stelt gericht vragen en toont veel inlevingsvermogen

om op die manier snel op dezelfde golflengte te geraken.

Ze denkt tijdens het ontwerpproces voortdurend met je mee. 

Mijn visuele identiteit werd nauwkeurig uitgewerkt. 

Een echte aanrader als je een gepersonaliseerd ontwerp wil laten maken!

www.carobhandmade.be

bottom of page