top of page

Naomi Prinsenberg

Life-coach / zaakvoerder

Phoenix Coaching

DMV-Naomi-Prinsenberg-103.jpg

Van bouwkundig architect naar architect van het leven

Tijdens een 'time-out' die ze zichzelf noodgedwongen oplegde in haar drukke carrière als architect besloot Naomi een andere weg in te slaan. De tekentafel werd dichtgeklapt en een adempauze ingelast.  In haar schaarse vrije tijd hield ze zich al enkele jaren bezig met spirituele thema's waaronder mindfulness en reiki. Ook de coachingwereld trok haar aandacht. Na het volgen van een cursus tot 'life-coach' zette ze in 2018 dan met hernieuwde energie de stap naar een eigen coachingpraktijk. Phoenix Coaching ondersteunt elkeen die de weg even kwijt is en hierin begeleiding zoekt. Met een veelzijdig aanbod van o.a. lifecoaching, reiki, stress- en burn-outcoaching, workshops, mindfulness etc. biedt haar coachingpraktijk een breed scala aan persoonlijke hulpverlening en ontwikkeling. Naomi zet je met veel toewijding op pad naar bewustwording en balans en toont je zo stap voor stap de weg naar jouw mooiste leven!

Phoenix Coaching in de wereld zetten

Branding Analyse - 2018

Visuele uitstraling - 2018

Website - 2018

Phoenix_businessc_web.jpg

Branding Factory hielp me om mijn coachingstudio Phoenix Coaching duidelijk te positioneren.

Gezien het groot aantal gelijkaardige coaches in mijn omgeving was het essentieel van mijn sterktes duidelijk in de spotlight te plaatsen om me zo te kunnen onderscheiden van de rest.

Hierna werd de visuele branding van mijn zaak aangepakt en kwamen we tot een knappe, minimalistische stijl die helemaal paste in het concept.

Gezien mijn achtergrond als architect was ik erg kritisch over de grafische

vormgeving maar Chantal en ik zaten gelijk op exact dezelfde golflengte. Het resultaat is een knap gestileerde fenix. Hét ultieme symbool van kracht en wederopstanding. De essentie van coaching.

Om ook online mijn brand-story op een heldere manier te vertellen en te connecteren met mijn publiek werkte Branding Factory een 'to the point' website uit.

Sfeer en visie werden hier duidelijk weergegeven en mijn aanbod aantrekkelijk getoond. De site vormt een inspiratiebron voor elke bezoeker,

boekingen lopen vlot en ik mocht hier al veel positieve feedback over ontvangen.

A walk in the park

Ik mag zeggen dat ik fan ben van Branding Factory.

'A walk in the park', zo voelde het intensieve en boeiende traject dat ik doorliep samen met Chantal.

De overlegmomenten verliepen steeds vlot en aangenaam. 

Er wordt ook echt naar je geluisterd. Met een kritische blik werd mijn concept

onder de loep genomen en vertaald naar een prachtig merkverhaal. 

Mijn verwachtingen zijn ingelost en ik raad Branding Factory dan ook zeker aan

als je van jouw onderneming een succesverhaal wil maken.

www.phoenix-coaching.be

Website_snapshot_nieuw.jpg
bottom of page